Ken jij het gemak van MijnBCC al?

Stel, je hebt iets gekocht bij ons, in de winkel of online, je bent van plan om binnenkort iets te bestellen, of je hebt een reparatie nodig. Wij raden je dan aan om je alvast te registreren voor een MijnBCC account. Waarom? Dat leggen we je in dit artikel uit.

Met een MijnBCC account heb je 24/7 toegang tot

  • Al je aankopen
  • Facturen en garanties
  • Reparaties
  • Direct aanmelden reparatie

 

Bij elk bezoek aan onze website of winkel, na het plaatsen van een bestelling, of nadat je een product hebt aangeschaft, ontdek je de voordelen van MijnBCC. Want, bij iedere aankoop heb je automatisch al je gegevens bij de hand.

Na je (online) aankoop kun je vanuit je account je order volgen tot aan de aflevering aan huis. Ook kun je de factuur vanuit je account downloaden, als je die nog graag een keer uit wil printen bijvoorbeeld. Dit geldt voor zowel online aankopen als winkelaankopen. Je aankoopbon kan direct worden toegevoegd aan je account vanuit de winkel, indien gewenst, en is dan ook meteen zichtbaar als je inlogt op MijnBCC na aankoop.

 

Met MijnBCC kun je al je bestellingen volgen of direct een reparatie aanmelden

 

Natuurlijk ben je blij met je nieuwe aankoop. Toch kan het gebeuren dat je product na een tijdje misschien een defect vertoond of niet naar behoren werkt. Dit is heel vervelend. Uiteraard staan wij voor je klaar om je te helpen om zo snel mogelijk je product weer aan de praat te krijgen met een onderzoek en/of reparatie.

Ook dat regel je eenvoudig en snel vanuit je MijnBCC account. Van al je aankopen vind je ook meteen de knop naar het aanmelden van een reparatie. Vervolgens kun je de status vanuit je account volgen totdat jij je product weer gerepareerd in bezit hebt. Dit heb je straks allemaal in een handomdraai geregeld als jij je registreert voor MijnBCC.

Ontdek ook de voordelen van MijnBCC, registreer en maak het jezelf gemakkelijk!

Print Friendly

Post Author: Wieteke

Wieteke van Bladel is sinds 2016 actief als blogger bij BCC. Wieteke schrijft graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.