Maak kennis met de eerste menselijke Sales Robot bij BCC

BCC heeft ‘m: een van de eerste innovatieve winkelrobots van Nederland, de Sales Robot, ontwikkeld door Mr. Brand.* Zijn naam is Peter en hij is uniek! Deze rijdende robotmedewerker neemt je mee tijdens het shoppen en beantwoordt al je vragen om je te helpen bij het maken van de beste productkeuze in de winkel.

Het verschil met andere robotmedewerkers is dat je bij dit type echt contact hebt met een productspecialist die op afstand met je praat, zoals je met FaceTime of Skype gewend bent.

Deze productspecialist kan productinformatie en voorraden inzien, zowel van de winkels als online. Alle relevante informatie bij het shoppen kan dus echt op een menselijke manier verstrekt worden. Wil je ook kennismaken met onze robot? Lees dan snel verder….

 

 

*Mr. Brand ontwikkelt de toepassing, techniek en content van de Sales Robot

 

A.s. zaterdag 24 juni is onze Sales Robot voor het eerst te bewonderen. Hij komt langs vanaf 11.00 uur bij de woonboulevard in Zoeterwoude om kennis te maken met het winkelende publiek.

De robot neemt je tevens vanaf 14.00 uur mee naar onze winkel voor het ontdekken van onze Smart Home area. In dit unieke shop-in-shop-concept vind je de nieuwste innovaties en kun je zien hoe je deze producten smart met elkaar kunt verbinden.

Onze winkelrobot vertelt je dan ook meteen alles over hoe jij van jouw huis een Smart Home kunt maken. Denk aan je wasmachine, koffiezetapparaat, verlichting, beveiligingscamera’s of speakers die je op afstand via internet, WiFi of Bluetooth kunt bedienen met je mobiele apparaat.

Ook legt de robot je uit hoe je met Smart Home veel tijd, geld en energie kunt besparen. En hoe je gemak en veiligheid creëert in je woning met het koppelen van de verschillende Smart Home producten.

Je kunt Peter de week erna nog een keer ontmoeten. Hij is op 1 juli a.s. aanwezig vanaf 11.00 uur op De Bossche woonboulevard en daarna vanaf 14.00 uur in onze winkel in Den Bosch.

Op beide dagen hebben wij trouwens een verrassing voor je. Als jij kennis komt maken met onze winkelrobot, ontvang je 5% korting* op geselecteerde Smart Home producten van die dag. Kom dus zeker langs!

Wat zijn de kenmerken van onze winkelrobot?

De Sales Robot is te omschrijven als een op afstand bestuurbare iPad, verbonden met een elektrisch aangedreven, zelf balancerend eenpersoons vervoermiddel (ook wel Segway genoemd).

Hiermee is het mogelijk elkaar te zien en met elkaar te praten; vergelijkbaar met FaceTime of Skype. Vanaf het beeldscherm maak je kennis met Peter, onze Smart Home productspecialist, die de robot op afstand bestuurt. De robot heeft een eigen internetverbinding en eigen software.

Wat doet onze robot voor jou?

Robotmedewerker Peter regelt voor jou alles wat je nodig hebt bij het shoppen in onze winkel. Zelfs als dat betekent dat hij jouw product online voor je bestelt, zodat je het morgen in huis hebt. Want mocht je er niet uitkomen of zoek je een product in een ander formaat, type of kleur? De robot helpt je graag en maakt je bestelling in een paar kliks in orde.

Met deze extra ondersteuning in de winkel kunnen wij je nóg sneller van dienst zijn met het beste advies, zodat jij straks fijn van je nieuwe product kunt gaan genieten.

Trots zijn wij op onze nieuwe assistent. Wij zijn de eerste landelijke keten die de Sales Robot introduceert. Hiermee laten wij zien dat wij inspelen op technologische ontwikkelingen en trends. Ook benadrukken wij hiermee het belang van technologie in het dagelijks leven. Met de robot ervaar je een unieke beleving met net weer dat extra stukje service voor jou!

Bekijk hier een filmpje van de Sales Robot in onze winkel

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..

1 reactie op “Maak kennis met de eerste menselijke Sales Robot bij BCC

  Wieteke

  (26 juni 2017 - 10:27 am)

  Hi Martin,
  Dankjewel voor je post. Kunnen wij je misschien helpen?
  Zou je ons in een privé-berichtje je e-mailadres door willen geven, dan nemen we direct contact met je op om te kijken naar een oplossing. Dat mag ook via onze Klantenservice via http://www.bcc.nl/klantenservice.

  Groetjes,
  BCC

Het geven van reacties is niet mogelijk