Maak je huis slimmer met Smart Home

Maak ook eens kennis met Smart Home. Dit door ons onlangs gelanceerde concept is een shop-in-shop area waar productdemonstraties worden gehouden. In onze winkel in Zoeterwoude is dit concept als eerste te bewonderen. In Den Bosch kun je nu ook een kijkje komen nemen.

Met Smart Home kun je ontdekken hoe je al jouw smart apparaten in huis kunt koppelen; ze communiceren via internet met elkaar en met jou.

Denk aan apparaten om je huis te verwarmen, te verlichten en te beveiligen. Of slimme koelkasten, smart wasautomaten, de modernste routers en geavanceerde smart health-toepassingen.

Oplossingen waarmee ons huis comfortabeler, veiliger, gezonder en energiezuiniger wordt. Door het zelflerende vermogen van je apparaten in huis wordt je leven volledig intuïtief en weten de apparaten uiteindelijk precies wat jij wilt.

Smart Home laat de samenwerking zien van BCC met met innovatie gedreven merken als Samsung, Siemens, Philips, Tado, Dyson en Nest.

 

tablet, smart, home, connected

Hoe het precies werkt?

We laten je met Smart Home zien hoe alle apparaten in je huis in verbinding staan met je router / netwerk, eenvoudig te bedienen en in te stellen met je tablet of smartphone. Je mobiele telefoon (en/of tablet) is een belangrijk bron van data.

Je netwerk, de router in huis, is het HART van de connectiviteit en zorgt ervoor dat al je apparaten met elkaar in verbinding staan. Ook draagt de router bij aan je Wifi bereik in en rondom je huis. Het voordeel is dat je met één klik al je apparaten kunt bedienen. Je installeert eenvoudig de apps van de merken waarvan je apparaten in huis hebt. Vervolgens bedien je vanuit die apps je apparaten en geef je aan wat ze in huis (voor jou) uitvoeren.

router, netwerk, connectie, internet, smart, home

Met het gebruik van locatievoorzieningen in de app weet bijvoorbeeld je verwarming dat je de weg naar huis inslaat. De verwarming gaat dan aan, de garagedeur open. Smart Home is het huis van de toekomst.

Wat zijn de voordelen van Smart Home?

Het brengt gemak in je leven. Je bespaart tijd, geld en energie, omdat je op het juiste moment de juiste producten gebruikt. Je kunt op afstand in je koelkast kijken. Je verlichting ‘s nachts aanschakelen, en als je niet thuis bent je alarm inschakelen, of nog even een check doen op je IP-camera. Je wordt gewaarschuwd wanneer je verlichting in de tuin aan gaat etc.

Nieuwsgierig geworden? Kom Smart Home ook eens bekijken in onze winkels in Zoeterwoude en Den Bosch of houd ons blog in de gaten voor meer nieuws hierover.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geplaatst door: Admin

Wij schrijven graag over lifestyle, trends en de wereld van elektronicaproducten, nieuws, leuke weetjes, tips & tricks en meer..